Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NNI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NNI. Als je het bestand wilt openen NNI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NNI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ANNI Neural Network Investing Format Oolution Technologies

Wat is een bestand NNI?

Bestand aangemaakt door ANNI (Advanced Neural Network Investing), een financieel analyse tool gebruikt om beleggingen bij te houden. Bevat gegevens voor een statisch neuraal netwerk. Kan ook beleggingsgeschiedenis omvatten, zoals transacties en aandelenkoersen over de tijd. Gebruikt voor het bijhouden van aandelen, indexen, beleggingsfondsen, futures en andere individuele beleggingen.

Neurale Wetenschap ANNI is nu Oolution Technologies ANNI.

Hoe een bestand openen NNI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NNI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NNI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NNI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NNI openen

Andere problemen met een bestand NNI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NNI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NNI:

  • het gekozen bestand NNI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NNI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NNI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand