Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NOL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NOL. Als je het bestand wilt openen NOL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NOL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia Operator Logo Image Format N/A

Wat is een bestand NOL?

Beeldformaat van de mobiele telefoonoperator die wordt gebruikt door Nokia-telefoonmodellen, zoals Nokia s40 en s60. Bevat een rasterbeeld dat wordt gebruikt voor het achtergrondlogo van het telefoonscherm.

Het NOL-formaat gebruikt een 20 byte-koptekst met pixelgegevens in gewone tekst. Het formaat wordt vaak gebruikt voor beelden met 72x14 of 78x21 pixels.

Hoe een bestand openen NOL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NOL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NOL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NOL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NOL openen

Andere problemen met een bestand NOL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NOL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NOL:

  • het gekozen bestand NOL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NOL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NOL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand