Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NOMEDIA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NOMEDIA. Als je het bestand wilt openen NOMEDIA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NOMEDIA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Android OS System Format N/A

Wat is een bestand NOMEDIA?

Een NOMEDIA-bestand is een bestand opgeslagen op een Android-mobiel apparaat of op een externe geheugenkaart die is aangesloten op een Android-apparaat. Het markeert de omslagen van de map als geen multimedia data, zodat de map niet wordt gescand en geïndexeerd door multimedia spelers. NOMEDIA-bestanden hebben geen bestandsnaamvoorvoegsel en heet .Nomedia.

Het gebruik van NOMEDIA-bestanden helpt de prestaties te verbeteren door mappen te verwijderen die niet moeten worden gescand. Bijvoorbeeld, een map met duizenden liedjes of afbeeldingen kan worden uitgesloten. NOMEDIA-bestanden kunnen ook worden gebruikt om advertenties die in gratis apps worden weergegeven te verbergen wanneer ze in dezelfde map van de advertentie worden geplaatst. Veel Android-audio- en videospelers, evenals beeldbrowsers (Galerij, MP3-speler, videospeler, enz.) Herkennen NOMEDIA-bestanden.

NOMEDIA-bestanden kunnen worden beheerd door hulpprogramma's zoals StudioKUMA .Nomedia Manager of Nomedia.

Hoe een bestand openen NOMEDIA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NOMEDIA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NOMEDIA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NOMEDIA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NOMEDIA openen

Andere problemen met een bestand NOMEDIA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NOMEDIA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NOMEDIA:

  • het gekozen bestand NOMEDIA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NOMEDIA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NOMEDIA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand