Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NOT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NOT. Als je het bestand wilt openen NOT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NOT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Notation Or Note Format Notation Software

Wat is een bestand NOT?

Muzikale score die MIDI prestatiegegevens en notatiegegevens bevat. Opgeslagen in een proprietary formaat dat kan worden geopend met Notation Software programma's, waaronder Musician and Composer. Kan worden uitgevoerd naar een meer standaard formaat, zoals .MID of .KAR nadat deze is geopend.

NIET-bestanden kunnen ook als liedjablonen worden gebruikt door ze op te slaan in de map Program FilesNotationTemplate.

Hoe een bestand openen NOT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NOT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NOT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NOT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NOT openen

Andere problemen met een bestand NOT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NOT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NOT:

  • het gekozen bestand NOT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NOT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NOT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand