Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NOTEBOOK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NOTEBOOK. Als je het bestand wilt openen NOTEBOOK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NOTEBOOK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SMART Notebook Format SMART Technologies

Wat is een bestand NOTEBOOK?

Een NOTEBOOK-bestand is een notebook dat is gemaakt door SMART Notebook-software, waarmee leraren dynamische lescollegematerialen kunnen creëren. Het kan notities, diagrammen, afbeeldingen, audio en video bevatten. NOTEBOOK-bestanden worden gebruikt voor het opslaan en delen van digitale lesnoten met docenten en studenten.

Notebook-bestanden kunnen worden geopend met Notebook Express, een applicatie die wordt gehost op de SMART Technologies-website die in een webbrowser draait. Ze kunnen ook worden geopend met de standaard SMART Notebook software.

NOTEBOOK-bestanden vervangen oudere .XBK-bestanden om meer geavanceerde functies te integreren, zoals interoperabiliteit.

Hoe een bestand openen NOTEBOOK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NOTEBOOK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NOTEBOOK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NOTEBOOK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NOTEBOOK openen

Andere problemen met een bestand NOTEBOOK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NOTEBOOK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NOTEBOOK:

  • het gekozen bestand NOTEBOOK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NOTEBOOK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NOTEBOOK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand