Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NPF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NPF. Als je het bestand wilt openen NPF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NPF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NTI Backup Format NTI

Wat is een bestand NPF?

Backup-bestand gemaakt door NTI Backup Now, NTI Backup NOW !, en NTI DriveBackup !. Bevat een back-up van een volledige harde schijf of een harde schijfpartitie. Kan gebruikt worden voor het maken van back-upschijven. Hiermee kunnen gebruikers back-ups van de drive herstellen bij verlies van gegevens.

NTI DriveBackup! Wordt meegeleverd bij het back-upapparaat van Media Vault van HP. Het product bevat ook NTI Image Explorer, die kan worden gebruikt om afzonderlijke bestanden en mappen te browsen en te extraheren.

NewTech Infosystems ontwikkelt niet langer de oudere NTI Backup NOW! En NTI DriveBackup! Programma's. In plaats daarvan ontwikkelen ze nu NTI Backup Now ('Now' in plaats van 'NOW!').

Hoe een bestand openen NPF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NPF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NPF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NPF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NPF openen

Andere problemen met een bestand NPF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NPF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NPF:

  • het gekozen bestand NPF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NPF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NPF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies NPF
NPF naar NBKNPF naar NCB