Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NPFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NPFX. Als je het bestand wilt openen NPFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NPFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Norton Internet Security Settings Format Symantec

Wat is een bestand NPFX?

Instellingen bestand gemaakt door het firewall programma dat bij Symantec Norton Internet Security voor Mac wordt geleverd. Beveiligingsinstellingen blokkeren zoals IP, poort, service en toepassingsfilters. Gebruikt voor het migreren van firewallinstellingen van de ene computer naar de andere.

Hoe een bestand openen NPFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NPFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NPFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NPFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NPFX openen

Andere problemen met een bestand NPFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NPFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NPFX:

  • het gekozen bestand NPFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NPFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NPFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand