Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NPL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NPL. Als je het bestand wilt openen NPL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NPL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia Audio Format Nokia

Wat is een bestand NPL?

Afspeellijst van mediabestanden die zijn gemaakt met Nokia Multimedia Player, een afspeelprogramma voor media die is opgenomen in de Nokia PC Suite. Mag verwijzingen bevatten naar audio- en videobestanden, evenals multimediaberichtingsbestanden, maar bevat de eigenlijke verwijzende bestanden zelf niet.

Als u een afspeellijst wilt maken met Nokia Multimedia Player, selecteert u Bestand & rarr. Sla afspeellijst op.

Nokia Multimedia Player is uitgeschakeld en is niet langer beschikbaar voor download.

Hoe een bestand openen NPL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NPL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NPL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NPL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NPL openen

Andere problemen met een bestand NPL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NPL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NPL:

  • het gekozen bestand NPL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NPL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NPL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand