Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NQC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NQC. Als je het bestand wilt openen NQC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NQC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NQC Not Quite C Source Code Format Dave Baum

Wat is een bestand NQC?

Broncode bestand geschreven in de Niet Quite C (NQC), een programmeertaal die gebruikt wordt om LEGO MINDSTORMS producten te programmeren, zoals de RCX, CyberMaster en Scout. Bevat instructies die de beweging en andere acties van de bakstenen van een robot bepalen.

NQC-bestanden kunnen worden samengesteld met behulp van de NQC compiler en vervolgens geüpload naar de robot. Compileerde bestanden worden via de USB-verbinding via de LEGO-software geüpload. De NQC compiler is opgenomen in Bricx Command Center (BricxCC), een IDE die wordt gebruikt voor het programmeren van de robotstenen.

LEGO MINDSTORMS is een lijn van LEGO producten die geavanceerde programmeerbare stukken bevatten die robotconstructie en beweging mogelijk maken.

Hoe een bestand openen NQC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NQC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NQC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NQC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NQC openen

Andere problemen met een bestand NQC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NQC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NQC:

  • het gekozen bestand NQC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NQC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NQC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand