Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NRA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NRA. Als je het bestand wilt openen NRA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NRA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nero Audio-CD Compilation Format Nero

Wat is een bestand NRA?

Lijst met audiobestanden samengesteld met Nero disc burning software. Bevat een afspeellijst met tracks die op een audio-cd kunnen worden verbrand. Bevat verwijzingen naar audiobestanden, maar bevat geen echte audiodata.

De inhoud van een NRA-bestand kan in een teksteditor worden bekeken, maar omdat het bestand niet in een tekstformaat is opgeslagen, moet het niet worden gewijzigd.

Hoe een bestand openen NRA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NRA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NRA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NRA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NRA openen

Andere problemen met een bestand NRA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NRA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NRA:

  • het gekozen bestand NRA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NRA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NRA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand