Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NRB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NRB. Als je het bestand wilt openen NRB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NRB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nero CD-ROM Boot Compilation Format Nero

Wat is een bestand NRB?

CD-ROM disc compilatie gebruikt door Nero Burning ROM, een programma dat bij de Nero Multimedia Suite wordt opgenomen. Opslaan van de gegevens die nodig zijn om een ​​opstartbare cd-rom te maken. Wordt gebruikt voor het branden van opstartschijven die worden uitgevoerd voordat het besturingssysteem is geladen.

Hoe een bestand openen NRB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NRB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NRB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NRB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NRB openen

Andere problemen met een bestand NRB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NRB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NRB:

  • het gekozen bestand NRB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NRB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NRB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand