Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NRC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NRC. Als je het bestand wilt openen NRC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NRC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nero UDF/ISO CD-ROM Compilation Nero

Wat is een bestand NRC?

Disc-bestand gemaakt door Nero Burning ROM, een disc authoring utility dat bij de Nero Multimedia Suite is opgenomen. Bevat verwijzingen naar bestanden die geselecteerd zijn om op de schijf te branden. Gewoonlijk gebruikt voor het branden van dvd-filmschijven.

Hoe een bestand openen NRC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NRC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NRC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NRC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NRC openen

Andere problemen met een bestand NRC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NRC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NRC:

  • het gekozen bestand NRC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NRC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NRC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand