Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NRG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NRG. Als je het bestand wilt openen NRG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NRG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nero-Burning ROM CD Or DVD Image Format Nero

Wat is een bestand NRG?

CD- of DVD-schijfafbeelding gemaakt met Nero disc authoring software. Kan een exacte kopie van een cd / dvd zijn of kan een verzameling bestanden bevatten die als schijf kunnen worden gemonteerd. Kan worden gebruikt om kopieën of back-ups van discs of belangrijke gegevens te maken.

NRG-bestanden kunnen worden omgezet naar standaard .ISO-bestanden met behulp van Nrg2Iso.

Hoe een bestand openen NRG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NRG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NRG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NRG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NRG openen

Andere problemen met een bestand NRG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NRG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NRG:

  • het gekozen bestand NRG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NRG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NRG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies NRG
NRG naar ISONRG naar ASHDISCNRG naar B6INRG naar BINNRG naar BWINRG naar DAANRG naar DMGNRG naar IMGNRG naar MDFNRG naar UIF