Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NRI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NRI. Als je het bestand wilt openen NRI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NRI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nero CD-ROM (ISO) Compilation Format Nero

Wat is een bestand NRI?

Compilatie van bestanden die geselecteerd zijn om op een cd-rom te worden verbrand. Bevat een lijst met verwijzingen naar bestanden en hun locaties op de harde schijf. Bevat de eigenlijke bestanden zelf niet. Gebruikt door Nero bij het branden van een cd.

Als bestanden zijn verwijderd of verwijderd nadat ze in het NRI-bestand zijn opgenomen, worden ze niet op de cd gebrand.

Hoe een bestand openen NRI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NRI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NRI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NRI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NRI openen

Andere problemen met een bestand NRI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NRI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NRI:

  • het gekozen bestand NRI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NRI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NRI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand