Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NRL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NRL. Als je het bestand wilt openen NRL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NRL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autonomy Interwoven Link Format Autonomy Interwoven

Wat is een bestand NRL?

Bestand gebruikt door Interwoven content management systeem (CMS) oplossingen, die wereldwijd digitale resources organiseren en helpen om de werkstroom te beheren. Bevat een verwijzing naar een bron in het CMS. Opgeslagen in tekstformaat met een bibliotheek naam, document en versienummer.

Autonomy Interwoven was voorheen bekend als iManage.

Hoe een bestand openen NRL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NRL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NRL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NRL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NRL openen

Andere problemen met een bestand NRL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NRL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NRL:

  • het gekozen bestand NRL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NRL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NRL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand