Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NRM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NRM. Als je het bestand wilt openen NRM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NRM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nero Mixed-Mode-CD Compilation Format Nero

Wat is een bestand NRM?

Bestand aangemaakt door Nero Burning ROM, een programma dat bij de Nero Multimedia Suite is opgenomen. Bevat de gegevens die nodig zijn om een ​​cd te branden die zowel de applicatiegegevens kan opslaan als muziek die op een cd-speler kan worden afgespeeld. Hiermee kunnen gebruikers dual-purpose CD's maken.

Hoe een bestand openen NRM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NRM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NRM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NRM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NRM openen

Andere problemen met een bestand NRM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NRM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NRM:

  • het gekozen bestand NRM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NRM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NRM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand