Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NRT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NRT. Als je het bestand wilt openen NRT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NRT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia Ringtone Format Nokia

Wat is een bestand NRT?

Ringtone formaat gebruikt door Nokia mobiele telefoons. Sla melodieën op als MIDI-gegevens, vergelijkbaar met een .MID-bestand. Kan worden omgezet in andere, meer gebruikelijke formaten met behulp van de Nokia Sound Converter die bij Nokia PC Suite is opgenomen.

Hoe een bestand openen NRT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NRT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NRT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NRT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NRT openen

Andere problemen met een bestand NRT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NRT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NRT:

  • het gekozen bestand NRT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NRT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NRT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand