Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NRU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NRU. Als je het bestand wilt openen NRU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NRU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nero UDF CD-ROM Compilation Format Nero

Wat is een bestand NRU?

Bestand gebruikt door Nero Burning ROM, een programma voor het branden van schijven die bij Nero Multimedia Suite is opgenomen. Bevat een cd-branderproject en de gegevens die nodig zijn om de schijf te branden in het universele schijfformaat (UDF). Wordt gebruikt voor het maken van cd's en dvd's.

Hoe een bestand openen NRU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NRU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NRU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NRU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NRU openen

Andere problemen met een bestand NRU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NRU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NRU:

  • het gekozen bestand NRU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NRU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NRU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand