Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NRW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NRW. Als je het bestand wilt openen NRW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NRW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nikon RAW Image Format Nikon

Wat is een bestand NRW?

Een NRW-bestand is een ruw beeldbestand dat wordt geproduceerd door high-end Nikon COOLPIX en digitale SLR camera's. Het slaat beeldgegevens op in een niet-gecomprimeerd formaat dat op de camera of op een computer kan worden verwerkt nadat de opname is gemaakt. NRF-bestanden lijken op .NEF-bestanden, maar zijn ontworpen om Windows Imaging Component (WIC) -functies te ondersteunen.

NRW-bestanden zijn vaak vrij groot in grootte (meestal ongeveer 22 MB), omdat ze 12-bits RGB CCD-RAW-camera informatie opslaan met een hoge resolutie en worden opgeslagen in een niet-gecomprimeerde indeling. Ook kunnen de NRW-bestanden afbeeldingsaanpassingen afzonderlijk opslaan van de beeldgegevens, wat betekent dat wijzigingen in het beeld kunnen worden ongedaan gemaakt.

Hoe een bestand openen NRW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NRW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NRW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NRW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NRW openen

Andere problemen met een bestand NRW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NRW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NRW:

  • het gekozen bestand NRW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NRW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NRW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand