Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NS4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NS4. Als je het bestand wilt openen NS4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NS4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Notes Database Format IBM

Wat is een bestand NS4?

Database bestand gemaakt door Lotus Notes 4.X. Bevat een lijst met contactpersonen, tekstnotities, e-mailberichten, agenda's en andere informatie. Stoor gestructureerde gegevens voor persoonlijk en zakelijk organisatorisch beheer.

"Domino," het Notes server programma, werd in 1996 vrijgegeven met Notes 4.5. Veel volgende updates zijn alleen vrijgegeven voor Windows, maar in 2006 is Lotus Notes 7.0.2 vrijgegeven voor Mac OS X.

Hoe een bestand openen NS4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NS4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NS4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NS4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NS4 openen

Andere problemen met een bestand NS4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NS4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NS4:

  • het gekozen bestand NS4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NS4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NS4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand