Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NSBMD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NSBMD. Als je het bestand wilt openen NSBMD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NSBMD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo DS Game 3D Model Format N/A

Wat is een bestand NSBMD?

3D-model dat wordt gebruikt door een Nintendo DS-programma. Kan een modelblok bevatten (gedefinieerd door "MDL0") en een textuurblok (gedefinieerd door "TEX0"). Kan ook een .NSBTX bestand verwijzen dat teksturen bevat die door het model worden gebruikt.

Hoe een bestand openen NSBMD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NSBMD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NSBMD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NSBMD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NSBMD openen

Andere problemen met een bestand NSBMD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NSBMD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NSBMD:

  • het gekozen bestand NSBMD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NSBMD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NSBMD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand