Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NSBTA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NSBTA. Als je het bestand wilt openen NSBTA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NSBTA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo DS Texture Animation Format N/A

Wat is een bestand NSBTA?

Bestand gebruikt door Nintendo DS videospelletjes. Bevat gegevens die textuur animatie specificeren, zoals een boost pad animatie op een Super Mario Kart race track. Hiermee kan de textuur verschijnen veranderen zonder de 3D geometrie van het basismodel te beïnvloeden.

Modelbestanden (.NSBMD), texturen (.NSBTX) en karakteranimaties (.NSBCA) worden ook gebruikt door Nintendo DS-modellen.

Hoe een bestand openen NSBTA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NSBTA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NSBTA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NSBTA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NSBTA openen

Andere problemen met een bestand NSBTA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NSBTA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NSBTA:

  • het gekozen bestand NSBTA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NSBTA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NSBTA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand