Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NSCR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NSCR. Als je het bestand wilt openen NSCR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NSCR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo DS Title Screen Format Nintendo

Wat is een bestand NSCR?

Bestand gebruikt door Nintendo DS games zoals Mario Kart DS. Specificeert hoe de tegels die in een .NCGR-bestand zijn opgeslagen, zijn ingericht om het titelscherm grafisch voor het spel te maken. Bewaart locatie- en rotatiegegevens voor elke tegel.

Titelschermafbeeldingen kunnen bewerkt worden met MKDS Course Modifier en Crystal Tile 2.

Hoe een bestand openen NSCR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NSCR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NSCR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NSCR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NSCR openen

Andere problemen met een bestand NSCR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NSCR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NSCR:

  • het gekozen bestand NSCR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NSCR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NSCR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand