Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NSF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NSF. Als je het bestand wilt openen NSF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NSF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Notes Database Format IBM

Wat is een bestand NSF?

Database bestand dat wordt gebruikt door IBM Lotus Business software. Opgeslagen in het notitieopslagfaciliteit (NSF) formaat, dat gegevens opslaat in documenteenheden genaamd 'notities'. gebruikt voor het opslaan van samenwerkende bedrijfsinformatie, zoals post- en kalendergegevens.

NSF-bestanden worden vaak gehost door een Lotus Domino-server en kunnen door Lotus Notes-clients worden gedownload om te werken met een volledig functionele database in offline modus. Als de klant wijzigingen aanbrengt in de database, bevat Domino de faciliteiten om de wijzigingen terug te synchroniseren naar de hoofddatabase. NSF-bestanden kunnen ook worden gebruikt voor het proces van data replicatie.

NSF-bestanden kunnen ook dienen als een Domino-webtoepassing die op een webserver wordt gehost, waar de URL een achterliggende ".Nsf" -reeks heeft. Deze bestanden bevatten het Domino Web Service Design Element, waarmee webtoegang mogelijk is.

Hoe een bestand openen NSF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NSF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NSF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NSF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NSF openen

Andere problemen met een bestand NSF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NSF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NSF:

  • het gekozen bestand NSF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NSF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NSF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand