Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NSH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NSH. Als je het bestand wilt openen NSH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NSH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Notes Database Format Nullsoft

Wat is een bestand NSH?

Installer-bestand dat wordt gebruikt door NSIS (Nullsoft Scriptable Install System), een programma dat wordt gebruikt voor het maken van Windows-installateurs. Hiermee worden koptekstgegevens opgeslagen die over alle. NSI-installatieprogramma's kunnen worden opgenomen. Helpt bij het opzetten van gemeenschappelijke milieuomstandigheden voor een installatie.

Hoe een bestand openen NSH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NSH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NSH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NSH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NSH openen

Andere problemen met een bestand NSH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NSH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NSH:

  • het gekozen bestand NSH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NSH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NSH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand