Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NSI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NSI. Als je het bestand wilt openen NSI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NSI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Symantec Shared Format Nullsoft

Wat is een bestand NSI?

Tekstbestand geschreven met behulp van het NSIS-script (Nullsoft Scriptable Install System), een taal die wordt gebruikt voor het declareren van de logica en taken voor softwareinstallateurs. Vaak verwijzen bestanden en mappen om te installeren, evenals Windows-registeracties.

Hoe een bestand openen NSI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NSI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NSI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NSI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NSI openen

Andere problemen met een bestand NSI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NSI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NSI:

  • het gekozen bestand NSI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NSI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NSI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand