Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NSQ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NSQ. Als je het bestand wilt openen NSQ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NSQ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NScheduler Qlikview Schedule Format Syntes

Wat is een bestand NSQ?

Gegevensbestand dat wordt gebruikt door NPrinting, een applicatie die wordt gebruikt voor het maken, genereren en distribueren van rapporten uit gegevens in de QlikView Business Intelligence-applicatie. Bevat gegevens waarmee NPrinting Schedules, Jobs en Taken kan uitvoeren. Ook slaat ontvanger en filter data op, zodat NPrinting de uitvoer kan distribueren naar de juiste gebruikers.

NSQ-bestanden kunnen worden gebruikt om banen te plannen voor het maken van verkooprapporten, het invullen van bestellingen en het exporteren van batches van gegevens naar externe gegevensbronnen, zoals Microsoft Excel-spreadsheets (.XLS-bestanden) of .PDF-documenten. Zij kunnen ook worden gebruikt voor het mailen van de baanresultaten naar gebruikers als bijlagen bij het bestand.

Binnen een NSQ-bestand zijn er één of meer banen per schema en één of meerdere taken per baan. Elk schema kan worden gemaakt als een eenmalig of herhalend evenement.

NSQ staat voor "NPrinting Scheduler voor QlikView."

Hoe een bestand openen NSQ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NSQ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NSQ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NSQ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NSQ openen

Andere problemen met een bestand NSQ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NSQ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NSQ:

  • het gekozen bestand NSQ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NSQ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NSQ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand