Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NSR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NSR. Als je het bestand wilt openen NSR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NSR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nessus Project Format Tenable Network Security

Wat is een bestand NSR?

Tekstrapport bestand gegenereerd door Nessus, een beveiligingsapplicatie die wordt gebruikt voor het uitvoeren van netwerkbeveiligingsscans. Sla samenvattende informatie op voor een beveiligingsscan en bevat minder verbale informatie dan een .NBE-rapportbestand. Gebruikt voor audits van netwerkbeveiliging.

Het NSR formaat is nu afgeschaft. Het .NESSUS-formaat heeft zowel het NBE- als NSR-formaat vervangen.

Hoe een bestand openen NSR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NSR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NSR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NSR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NSR openen

Andere problemen met een bestand NSR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NSR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NSR:

  • het gekozen bestand NSR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NSR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NSR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand