Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NST. Als je het bestand wilt openen NST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NoiseTracker Music Module N/A

Wat is een bestand NST?

Een NST-bestand is een module die wordt gebruikt door NoiseTracker, een freeware audio tracking programma dat in 1989 is opgericht. Het bevat een of meer audio tracks, waaronder notenpatronen en geluidsmonsters.

Het NST-bestand is het hoofdbestandstype geassocieerd met NoiseTracker. Het slaat een module op, die bestaat uit geluidsmonsters die worden afgespeeld volgens de aantekeningen in de modules.

NoiseTracker werd vaak gebruikt door Amiga-muzikanten om muziek te creëren. Amiga was een computercomputer dat in de jaren 1980 en 1990 door Commodore werd vervaardigd. NoiseTracker is gestaakt en is niet langer beschikbaar voor download. Als u een NST-bestand hebt dat u moet afspelen, kunt u Nullsoft Winamp gebruiken in Windows.

Hoe een bestand openen NST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NST openen

Andere problemen met een bestand NST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NST:

  • het gekozen bestand NST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand