Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NSV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NSV. Als je het bestand wilt openen NSV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NSV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nullsoft Winamp Video Format Nullsoft

Wat is een bestand NSV?

Streaming video container formaat ontwikkeld door Nullsoft. Gebruikt voor het streamen van videoclips via internet, zoals video feeds voor Winamp TV. Ondersteunt meerdere typen compressie en kan meerdere audio tracks, ondertiteling en andere gegevens bevatten.

Nullsoft streaming audio bestanden gebruiken de .NSA extensie.

Hoe een bestand openen NSV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NSV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NSV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NSV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NSV openen

Andere problemen met een bestand NSV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NSV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NSV:

  • het gekozen bestand NSV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NSV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NSV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand