Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NT. Als je het bestand wilt openen NT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows NT Command Script Format Microsoft

Wat is een bestand NT?

Systeembestand dat wordt gebruikt door Microsoft Windows NT en later voor het opstarten van het systeem. Bevat instellingen en scripts die middelen voor het besturingssysteem laden. Moet niet worden gewijzigd, verplaatst of verwijderd of de computer kan mogelijk niet starten.

Voorbeeld NT bestanden bevatten CONFIG.NT en AUTOEXEC.NT.

Hoe een bestand openen NT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NT openen

Andere problemen met een bestand NT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NT:

  • het gekozen bestand NT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand