Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NTC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NTC. Als je het bestand wilt openen NTC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NTC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nikon Camera Control Pro Custom Curves Format Nikon

Wat is een bestand NTC?

Curves bestand dat wordt gebruikt door Nikon Camera Control Pro, een programma dat wordt gebruikt om foto's van Nikon digitale camera's op te nemen. Bevat kleurwijzigingen die kunnen worden toegepast op foto's en andere afbeeldingen. Wordt vaak gebruikt voor het opslaan van voorgedefinieerde aanpassingen die algemene schietfouten corrigeren, zoals overbelichte of onderbelichte afbeeldingen.

NTC-bestanden kunnen worden opgeslagen en geladen in het venster 'Camera's bewerken bewerken' in Camera Control Pro.

Nikon Camera Control Pro heette eerder Nikon Capture. Camera Control Pro 2 ondersteunt de volgende Nikon-modellen: D3, D2X, D2X, D2H, D700, D300, D200, D100, D80, D70, D70, D60, D50, D40X, D40.

Hoe een bestand openen NTC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NTC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NTC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NTC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NTC openen

Andere problemen met een bestand NTC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NTC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NTC:

  • het gekozen bestand NTC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NTC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NTC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand