Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NTF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NTF. Als je het bestand wilt openen NTF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NTF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Notes Database Template Format IBM

Wat is een bestand NTF?

Bestand gebruikt door Lotus Notes, een zakelijk samenwerkingsprogramma dat vaak door grote bedrijven wordt gebruikt. Gemaakt door Lotus Notes-ontwikkelaars en gebruikt voor het opslaan van aangepaste Lotus Notes-modules die kunnen integreren in de grotere Lotus Notes-infrastructuur.

NTF-bestanden kunnen formulieren, broncode en andere gegevens bevatten die door de toepassing worden gebruikt.

Hoe een bestand openen NTF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NTF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NTF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NTF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NTF openen

Andere problemen met een bestand NTF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NTF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NTF:

  • het gekozen bestand NTF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NTF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NTF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand