Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NTFS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NTFS. Als je het bestand wilt openen NTFS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NTFS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NTFS Partition Format N/A

Wat is een bestand NTFS?

Schijfpartitiebestand dat gegevens vertegenwoordigt die zijn opgeslagen als een NTFS-bestandssysteem. Bevat bestanden en mappen zoals ze zouden worden opgeslagen door een NTFS-schijfafbeelding of besturingssysteem. Kan geopend worden met 7-Zip.

NTFS is het bestandssysteem dat wordt gebruikt voor het Microsoft Windows-besturingssysteem.

Hoe een bestand openen NTFS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NTFS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NTFS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NTFS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NTFS openen

Andere problemen met een bestand NTFS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NTFS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NTFS:

  • het gekozen bestand NTFS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NTFS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NTFS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand