Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NTH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NTH. Als je het bestand wilt openen NTH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NTH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia Series 40 And 60 Theme Format Nokia

Wat is een bestand NTH?

Een NTH-bestand bevat een thema dat wordt gebruikt om de look en feel van een Nokia Series 40-telefoon aan te passen. Het bevat achtergrondafbeeldingen, pictogrammen, ringtones en andere aangepaste opties. NTH-bestanden worden gemaakt met de toepassing Nokia Series 40 Theme Studio.

NTH-bestanden worden verdeeld in een gecomprimeerd .ZIP-formaat. Daarom kunt u hun extensie hernoemen naar ".Zip" en ze openen met een Zip-decompressieprogramma.

Hoe een bestand openen NTH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NTH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NTH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NTH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NTH openen

Andere problemen met een bestand NTH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NTH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NTH:

  • het gekozen bestand NTH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NTH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NTH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand