Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NTS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NTS. Als je het bestand wilt openen NTS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NTS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Notes Traveler Server Config Format IBM

Wat is een bestand NTS?

Configuratiebestand gebruikt door Lotus Notes Traveler, een programma dat de Lotus Notes-gegevens synchroniseert met desktop- en mobiele apparaten. Bevat de informatie die nodig is om verbinding te maken met de Lotus Notes Traveler-server. Opgeslagen in een XML-formaat en bevat de gebruikersnaam, hostnaam, poortnummers, servletpad en andere gegevens.

Het standaard NTS-bestand heet bootstrap.Nts . Het kan worden geïmplementeerd op een Traveler-server in de Domino Web Server Directory, die zich bevindt in "[Domino Data Directory] dominohtml raveler ootstrap ootstrap.Nts."

Hoe een bestand openen NTS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NTS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NTS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NTS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NTS openen

Andere problemen met een bestand NTS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NTS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NTS:

  • het gekozen bestand NTS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NTS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NTS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand