Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NUMBERS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NUMBERS. Als je het bestand wilt openen NUMBERS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NUMBERS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Numbers Spreadsheet Format Apple

Wat is een bestand NUMBERS?

Een NUMBERS bestand is een spreadsheet gemaakt door Apple Numbers, een spreadsheet programma gebundeld met macOS. Het bevat een spreadsheet met gegevens georganiseerd in rijen en kolommen. Het kan ook tabellen, grafieken, afbeeldingen, formules en andere soorten gegevens bevatten. NUMBERS bestanden kunnen worden gemaakt vanaf begin of vanaf een sjabloon.

Het NUMBERS bestand is het belangrijkste bestandstype dat geassocieerd wordt met het Numbers-programma. Wanneer u uw spreadsheet op Numbers opslaat, maakt het programma een NUMBERS-bestand om de spreadsheetinformatie op te slaan. Het bestand lijkt op het .XLSX bestand, dat door Microsoft Excel wordt gebruikt om spreadsheets op te slaan.

Het Numbers-programma wordt vaak gebruikt om numerieke gegevens te organiseren, zoals bedrijfsinkomen en -uitgaven, maandelijkse actieve gebruikers voor een app of website of kerkbijwoning. U kunt kiezen voor het sorteren en weergeven van gegevens op verschillende manieren, zoals in een geformatteerde tabel of grafiek. U kunt ook tekst, vormen en media (foto's, muziek en video's) toevoegen aan uw NUMBERS-bestand om de presentatie van de gegevens te verbeteren.

Numbers maakt deel uit van de iWork-suite van Apple, die ook Keynote (voor presentaties) en pagina's bevat (voor documenten). Numbers werden geïntroduceerd met de iWork '08 productiviteitsserie van Apple.

Hoe een bestand openen NUMBERS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NUMBERS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NUMBERS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NUMBERS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NUMBERS openen

Andere problemen met een bestand NUMBERS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NUMBERS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NUMBERS:

  • het gekozen bestand NUMBERS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NUMBERS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NUMBERS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies NUMBERS
NUMBERS naar XLSNUMBERS naar CSVNUMBERS naar OFXNUMBERS naar PDFNUMBERS naar XLSX