Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NUMBERS-TEF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NUMBERS-TEF. Als je het bestand wilt openen NUMBERS-TEF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NUMBERS-TEF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Numbers ICloud Spreadsheet Format Apple

Wat is een bestand NUMBERS-TEF?

Spreadsheet bestand gemaakt door Numbers, Apple's spreadsheet programma opgenomen in de iWork suite. Wordt gebruikt als het opslaan formaat wanneer de gebruiker ervoor kiest om de spreadsheet op iCloud te bewaren.

Hoewel iCloud de NUMBERS-TEF extensie gebruikt, zou het geen probleem zijn voor gebruikers. Wanneer u een spreadsheet op uw Mac OS X of iOS-versie van Numbers opent, wordt de spreadsheet nog steeds goed geladen.

Nummer spreadsheets die op de lokale computer zijn opgeslagen, gebruiken de extensie .NUMBERS.

Hoe een bestand openen NUMBERS-TEF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NUMBERS-TEF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NUMBERS-TEF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NUMBERS-TEF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NUMBERS-TEF openen

Andere problemen met een bestand NUMBERS-TEF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NUMBERS-TEF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NUMBERS-TEF:

  • het gekozen bestand NUMBERS-TEF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NUMBERS-TEF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NUMBERS-TEF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand