Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NUP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NUP. Als je het bestand wilt openen NUP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NUP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ESET Nod32 Antivirus Update Format ESET

Wat is een bestand NUP?

Een NUP-bestand is een updatebestand dat wordt gebruikt voor het bijwerken van ESET Smart Security, een persoonlijke firewall, antispam-, antivirus- en antispywareprogramma. Het bevat de update naam, software versie en bouwen, categorie, datum, bestandsgrootte en de update module data. NUP-bestanden worden ook gebruikt door andere ESET-producten, waaronder Cybersecurity for Mac.

ESET Smart Security is vervangen door ESET Internet Security, een verbeterd beveiligingsprogramma. Het biedt beveiliging met meerdere lagen voor Windows-gebruikers terwijl ze op het web surfen.

Hoe een bestand openen NUP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NUP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NUP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NUP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NUP openen

Andere problemen met een bestand NUP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NUP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NUP:

  • het gekozen bestand NUP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NUP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NUP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand