Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NUPKG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NUPKG. Als je het bestand wilt openen NUPKG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NUPKG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NuGet Source Code Package Format NuGet

Wat is een bestand NUPKG?

Bestand gebruikt door NuGet, een uitbreiding voor Microsoft Visual Studio, dat een interface biedt voor het beheren van derdenbibliotheken voor .NET-projecten. Bevat verpakte broncode die kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van programmacomponenten.

NUPKG bestanden zijn gebouwd uit .NUSPEC bestanden, die zelf zijn gebouwd uit .DLL assemblies.

NuGet wordt formeel de NuGet Package Manager genoemd. Populaire NuGet-pakketten omvatten Microsoft Entity Framework, jQuery en JSON bibliotheken. U kunt NuGet toevoegen in het venster Visual Studio's Extension Manager (Tools & rarr. Extension Manager).

Hoe een bestand openen NUPKG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NUPKG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NUPKG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NUPKG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NUPKG openen

Andere problemen met een bestand NUPKG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NUPKG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NUPKG:

  • het gekozen bestand NUPKG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NUPKG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NUPKG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand