Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NUT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NUT. Als je het bestand wilt openen NUT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NUT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NUT Open Container Format N/A

Wat is een bestand NUT?

Videobestand opgeslagen in het NUT Open Container Format, een containerformaat vergelijkbaar met .AVI, .ASF en .MKV. Ondersteunt verschillende audio- en video codecs, evenals ondertiteling informatie.

Het NUT formaat is ontwikkeld door de MPlayer, FFmpeg en Libav teams. Het heeft echter niet veel populariteit behaald en is daarom een ​​ongewoon videoformaat.

Hoe een bestand openen NUT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NUT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NUT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NUT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NUT openen

Andere problemen met een bestand NUT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NUT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NUT:

  • het gekozen bestand NUT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NUT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NUT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand