Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NUV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NUV. Als je het bestand wilt openen NUV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NUV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MythTV NuppelVideo Video Format N/A

Wat is een bestand NUV?

Videobestand dat is gemaakt in het NuppelVideo-formaat, dat doorgaans wordt gebruikt door de MythTV-gratis home entertainment software. Vaak bevat een video opgenomen uit een videostream.

NUV-bestanden kunnen worden omgezet in .MKV-, .AVI- of .MP4-bestanden met behulp van mythnuv2mkv. VLC media player en MPlayer kunnen sommige NUV video's afspelen.

Hoe een bestand openen NUV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NUV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NUV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NUV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NUV openen

Andere problemen met een bestand NUV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NUV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NUV:

  • het gekozen bestand NUV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NUV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NUV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand