Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NV2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NV2. Als je het bestand wilt openen NV2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NV2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NewViews 2 Accounting Data Format Q.W. Page Associates

Wat is een bestand NV2?

Database bestand gemaakt door NewViews 2 (ook wel NV2 genoemd), een Windows-programma dat gebruikt wordt voor zakelijke boekhouding. Behandelt bedrijfsfinanciële informatie zoals loonlijst, uitgaven, inkomsten en transacties. Gebruikt voor het opslaan en volgen van bedrijfsrekeninggegevens.

NewViews 2 is de vervolgversie van de originele NewView for DOS (NV1) software die in 1986 werd vrijgegeven. NV1-databases, die de .NV-extensie gebruiken, kunnen worden bijgewerkt naar het nieuwere NV2-formaat.

Hoe een bestand openen NV2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NV2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NV2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NV2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NV2 openen

Andere problemen met een bestand NV2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NV2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NV2:

  • het gekozen bestand NV2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NV2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NV2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand