Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NVC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NVC. Als je het bestand wilt openen NVC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NVC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nero Vision Express Project Format Nero

Wat is een bestand NVC?

Videoproject opgeslagen door NeroVision Express (NVE) videobewerkingssoftware. Mogelijk ook een diavoorstelling gemaakt door NeroVision Express die kan exporteren als videobestand. Kan op een DVD worden verbrand wanneer deze is voltooid.

NeroVision Express is opgenomen in versies 6 en later van Nero disc authoring software.

Hoe een bestand openen NVC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NVC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NVC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NVC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NVC openen

Andere problemen met een bestand NVC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NVC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NVC:

  • het gekozen bestand NVC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NVC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NVC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand