Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NVDL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NVDL. Als je het bestand wilt openen NVDL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NVDL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NVDL Script International Standards Organization

Wat is een bestand NVDL?

XML-bestand dat is gemaakt in het NDP-gebaseerde Validation Dispatching Language (NVDL) -formaat, dat wordt gebruikt voor het valideren van XML-documenten die meerdere namespaces gebruiken. Hiermee slaat u een lijst van acties op die u wilt valideren. Hiermee kan de structuur van XML-documenten worden getest.

Hoe een bestand openen NVDL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NVDL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NVDL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NVDL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NVDL openen

Andere problemen met een bestand NVDL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NVDL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NVDL:

  • het gekozen bestand NVDL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NVDL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NVDL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand