Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NVF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NVF. Als je het bestand wilt openen NVF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NVF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Creative Labs Nomad Voice Format Creative Labs

Wat is een bestand NVF?

Voice audio bestand opgenomen met behulp van een aantal Creative Labs 'MP3-spelers. Behandelt geluid in Creative's eigen NOMAD II Voice Format (NVF), dat gebruik maakt van G.721 mono Adaptive Differential Pulse Code Modulation (ADPCM). Wordt gebruikt voor het opslaan van spraakopnames, zoals persoonlijke memo's, op Creatieve apparaten.

NVF-bestanden kunnen in iTunes worden gespeeld, of gebruik maken van Creative's NOMAD II Manager-software.

Hoe een bestand openen NVF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NVF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NVF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NVF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NVF openen

Andere problemen met een bestand NVF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NVF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NVF:

  • het gekozen bestand NVF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NVF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NVF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand