Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NVI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NVI. Als je het bestand wilt openen NVI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NVI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NVidia Graphics Card Driver Settings Format NVIDIA

Wat is een bestand NVI?

Bestand dat wordt gebruikt door de NVIDIA-videokaart driver update software. Opgeslagen in een XML-formaat en specificeert afhankelijkheden en andere instellingen die nodig zijn om de driver te installeren en bij te werken. Inbegrepen als onderdeel van de NVIDIA Graphics Driver-software.

Hoe een bestand openen NVI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NVI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NVI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NVI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NVI openen

Andere problemen met een bestand NVI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NVI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NVI:

  • het gekozen bestand NVI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NVI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NVI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand