Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NVM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NVM. Als je het bestand wilt openen NVM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NVM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PlayStation 2 BIOS Configuration Format N/A

Wat is een bestand NVM?

Configuratiebestand aangemaakt voor PlayStation 2 BIOS gebruikt in game emulatie. Bevat gegevens, zoals taal en tijdzone, die gebruikt worden om een ​​PlayStation 2 te configureren. Automatisch gemaakt wanneer BIOS voor het eerst wordt uitgevoerd. Blijf in de BIOS-map.

BIOS zijn nodig om een ​​PlayStation2 te simuleren op een pc. Om programma's zoals PSX2 te gebruiken, moet u de BIOS-map overbrengen van uw eigen PS2 naar uw pc.

scphXXXXX.Nvm - Dit bestand verschijnt met de 5-cijferige X's vervangen door de versie van uw BIOS.

Hoe een bestand openen NVM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NVM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NVM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NVM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NVM openen

Andere problemen met een bestand NVM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NVM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NVM:

  • het gekozen bestand NVM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NVM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NVM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand