Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NVRAM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NVRAM. Als je het bestand wilt openen NVRAM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NVRAM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
VMware VM BIOS State Format VMware

Wat is een bestand NVRAM?

Virtual Machine (VM) data bestand dat wordt gebruikt door VMware virtualisatie software. Biedt de status van de BIOS van de VM op. Opgeslagen als onderdeel van de algemene set bestanden die de VM bevatten. Moet niet handmatig worden geopend of bewerkt, aangezien de gegevens door de software worden behandeld.

Hoe een bestand openen NVRAM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NVRAM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NVRAM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NVRAM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NVRAM openen

Andere problemen met een bestand NVRAM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NVRAM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NVRAM:

  • het gekozen bestand NVRAM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NVRAM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NVRAM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand