Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NWD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NWD. Als je het bestand wilt openen NWD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NWD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NavisWorks Snapshot Format Autodesk

Wat is een bestand NWD?

CAD-bestand gemaakt door Navisworks, een programma dat wordt gebruikt voor het beoordelen en simuleren van architectonische ontwerpen. Bevat CAD-modellen, camera-standpunten, animaties en gebruikersopmerkingen. Gebruikt voor presentaties en voor het tonen van botsingen tussen CAD-ontwerpen.

In tegenstelling tot .NWF-bestanden, die alleen verwijzingen naar de brondatabestanden opslaan, bevatten NWD-bestanden alle brondatabestanden, zodat het document standalone kan worden bekeken. Op deze manier functioneren NWD-bestanden als een momentopname van het bestandsset van het huidige project.

U kunt NWD-bestanden weergeven met Navisworks Freedom, en u kunt NWD-bestanden publiceren in Navisworks Manage door File & rarr te kiezen. Publiceer vanuit het toepassingsmenu. Beide vrijheid en beheer zijn opgenomen in de Navisworks-suite.

Hoe een bestand openen NWD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NWD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NWD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NWD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NWD openen

Andere problemen met een bestand NWD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NWD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NWD:

  • het gekozen bestand NWD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NWD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NWD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand